Yurtdışı Alacakların Yerel Mahkemeler (BAE) Yoluyla Tahsili Konulu Webinar 03.12.2020 tarihinde yayınlandı

Yurtdışı Alacakların Yerel Mahkemeler (BAE) Yoluyla Tahsili Konulu Webinar

T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda;  Dubai Ticaret Ataşeliğimizden alınan bir yazıya atfen, Dubai'de yerleşik iş insanlarımızın üyesi oldukları ve ikili ticaretin artırılması amacıyla faaliyet gösteren Türk İş Konseyi tarafından 9 Aralık 2020 günü Türkiye saatiyle 10:00-11:00 saatleri arasında "Yurtdışı Alacakların Yerel Mahkemeler (BAE) Yoluyla Tahsili" konulu bir webinarın düzenleceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, özellikle Covid-19 salgını nedeniyle taahhütlerin yerine getirilmesinde yaşanan sorunlardan kaynaklanan ticari anlaşmazlıkların sayısındaki artış göz önüne alındığında söz konusu etkinliğin Birleşik Arap Emirlikleri'ne ihracat yapan ve yapmayı planlayan ihracatçı firmalarımız için faydalı olacağı ifade edilmektedir.

İlgili toplantı detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca, "https://forms.gle/p5ugaBJaoT1uLnQC7" web adresi üzerinden kayıt yaptırabilieceğiniz ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.