TUSAF 14. Uluslararası Kongre ve Sergisi, 8-11 Mart 2018 23.11.2017 tarihinde yayınlandı

TUSAF 14. Uluslararası Kongre ve Sergisi, 8-11 Mart 2018

Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF), un sektöründe hizmet veren kuruluşları bir çatı altında toplayan ve sürekli gelişim ve çözüm odaklı stratejiler hedefleyen bir sivil toplum kuruluşudur. Sektörün ihtiyaçları doğrultusunda araştırmalar yürüten TUSAF; 8 Derneği ve 407 üyesini temsil ederek, kamu sektörü kuruluşları, diğer meslek kuruluşları ve sektör paydaşlarıyla işbirliği yapmaktadır.

TUSAF, Türkiye’nin tüm coğrafi bölgelerine yayılmış firmaların kurdukları derneklerin üyelikleriyle kurulan bir çatı kuruluştur. Bu bağlamda sektörle doğrudan veya dolaylı olarak temas halinde olan diğer kurum ve kuruluşlarla devamlı dirsek temasında olan TUSAF, üyelerine ve Türkiye un sanayisine maksimum fayda sağlamayı hedeflemektedir.

TUSAF 14. Uluslararası Kongre ve Sergisi, 8-11 Mart 2018 tarihinde Antalya’da gerçekleştirilecek olup ayrınıtlı bilgi için http://2018tusaf.org/ ve www.tusaf.org  adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.