Türkiye-Malezya 3. Dönem Karma Ekonomik Komisyonu Toplantısı 27.03.2018 tarihinde yayınlandı

Türkiye-Malezya 3. Dönem Karma Ekonomik Komisyonu Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Ekonomi Bakanlığı’nın yazısına atfen, Türk Tarafı Eşbaşkanlığını Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu’nun yürütmekte olduğu Türkiye-Malezya Ekonomik ve Ticaret Ortak Komitesi (KEK) 2. Dönem Toplantısı’nın, 20-21 Mart 2006 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirildiği, Türkiye-Malezya 3. Dönem KEK Toplantısı’nın ise 2018 yılı Ağustos ayında gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.

Bahse konu toplantıda değerlendirilmek üzere görüş, öneri ve şikayetlerin TOBB’a iletilmek üzere en geç 29 Mart 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.