Türkiye-Kuzey Makedonya 6. Dönem KEK Toplantısı 07.10.2022 tarihinde yayınlandı

TOBB'dan Odamıza iletilen yazıda Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen, Türkiye-Kuzey Makedonya 6. KEK Toplantısı'nın 7-8 Aralık 2022 tarihlerinde Üsküp'te gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilerek, söz konusu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere, ülkemiz ile Kuzey Makedonya arasındaki ilişkilere dair Birliğimizin görev ve yetki alanına giren konular ile ilgili güncel bilgi notuna ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir.

Türkiye-Kuzey Makedonya 6. Dönem KEK Toplantısı

Bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Kuzey Makedonya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 17 Ekim 2022 pazartesi günü mesai saati bitimine kadar [email protected] e-posta adresine iletilmesini rica ederiz.