Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler - Fas ve Cezayir 07.07.2020 tarihinde yayınlandı

Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler - Fas ve Cezayir

T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; Ticaret Müşavir ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Ticaret Bakanlığı tarafından "Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler" başlıklı toplantılar düzenlenmeye başlandığı bildirilmektedir.

Yazıda devamla, 7 Temmuz 2020 Salı günü 14.00-15.30 saatleri arasında Cezayir; 8 Temmuz 2020 Çarşamba günü ise 15.00-16.30 saatleri arasında Fas'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimiz ve anılan ülkelerde yerleşik iş insanlarımızın da konuşmacı olarak katılarak tecrübelerini paylaşacağı e-sohbet toplantıları gerçekleştirileceği ifade edilmekte olup, ayrıntılı bilgi ekte sunulmaktadır.

Ek: Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler (2 sayfa)

Üyelerimize duyurulur.