Ticaret Müşavirleri ile Elektronik Sohbetler - Japonya 22.06.2021 tarihinde yayınlandı

Ticaret Müşavirleri ile Elektronik Sohbetler - Japonya

T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda, 23 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 10:00'da Japonya'da görev yapmakta olan Ticaret Bakanlığı temsilcileri ile Japonya İthalat ve Yatırım Ajansı Danışmanı Makoto Nakamura ve Global Media Corporation CEO'su Masanori Tonegawa'nın konuşmacı olarak katılarak iş insanlarımızı bilgilendireceği "Japonya Gıda Pazarında Başarılı Olmak" isimli bir e-sohbet toplantısının gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

İngilizce dilinde düzenlenecek olan toplantı programı ve toplantıya katılmak için gerekli bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.