Salgın Sonrası için Kurumsal Öneriler Webinarı 03.12.2020 tarihinde yayınlandı

Salgın Sonrası için Kurumsal Öneriler Webinarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; KOBİ sahiplerine ve yöneticilerine yönelik olarak salgın sonrası için kurumsal öneriler hakkında 3 Aralık 2020 Perşembe günü saat 14:00'te internet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği işbirliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan seminerde;

• Salgının başından itibaren alınan/alınabilecek kısa ve uzun vadeli önlemler,
  • Kurumsal yapılanma çalışmaları ve çevik yönetime bakış açıları,
  • Belirsizlik dönemlerinde iş yaparken dikkat edilecek başlıklar,
  • Dünyayı nasıl takip edelim? Finansman, Yatırımcı arayan, pazarlarını genişletmek isteyenlere
  • öneriler. Finansman sağlayıcılar şirketlerde neleri soruyor?
  • Salgın sonrası üst düzey yöneticileri hangi vasıflar aranacak? Hangi vasıflar şirketleri kurtardı?

konuları değerlendirilecek olup, seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Seminer ile ilgili detaylara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.