Pakistan’da Hidroelektrik Santral Projesi İhalesi 05.10.2020 tarihinde yayınlandı

Pakistan’da Hidroelektrik Santral Projesi İhalesi

T.C. Dışişleri Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nden alınan bir yazıda; Gilgit-Baltistan Hükümeti Proje Yönetimi Ofisi'nin İslamabad Büyükelçimizi muhatap yazısına atfen, Gilgit-Baltistan Hükümeti Su ve Elektrik İşleri Departmanı tarafından EPC (Mühendislik, Tedarik ve İnşaat) modeliyle hayata geçirilecek olan "20 MW Hydropower Project Hanzel Gilgit" adlı hidroelektrik santrali projesi için ihale açıldığı ve ihale için son başvuru tarihinin 5 Kasım 2020 olduğu belirtilmektedir.

T.C. İslamabad Büyükelçiliği'ne gelen yazı ve ihaleye davet mektubu, TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları/Diğer Duyurular bölümünden temin edilebilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.