Mühendis ve İş Güvenliği Uzmanlarına Teknik Eğitim Programı (Çevrimiçi) 05.05.2023 tarihinde yayınlandı

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Madencilikte İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi (MİSGEP) çerçevesinde mühendislere, iş güvenliği uzmanlarına ve daimi nezaretçilere aşağıdaki konular üzerinde teorik ve pratik bilgileri içeren birer günlük (1 gün) ücretsiz eğitimler verilecektir:

Mühendis ve İş Güvenliği Uzmanlarına Teknik Eğitim Programı (Çevrimiçi)

Eğitim Konu Başlıkları:

• İSG hizmetlerinin yönetimi
• Acil durum yönetimi ve planlaması
• Kaza ve olay inceleme ve deneyim kazanma

Katılımcılara eğitim sonrasında e-sertifika iletilecektir.

Eğitim süresi 1 gündür.

Çevrimiçi Eğitim'ler 3 farklı tarihte düzenlenecektir. 25 Mayıs, 26 Mayıs ve 2 Haziran 2023 tarihleridir.

Söz konusu eğitimlere katılımınızın sağlanabilmesi amacıyla aşağıdaki formu doldurarak ön kaydınızı yapmanız beklenmektedir. Detaylı bilgi ve sorularınız için [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

KAYIT FORMU