Mozambik'te Planlanan Projeye Ortak Arayışına İlişkin Talep 01.02.2021 tarihinde yayınlandı

Mozambik'te Planlanan Projeye Ortak Arayışına İlişkin Talep

T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; Mozambik'te domates yetiştiriciliği ve domatesin işlenerek püre ve domates suyu gibi işlenmiş hale getirilmesi alanında faaliyet göstermekte olan Pro Tomate adlı şirketin Genel Müdürü Gregorio Tiago Januario'nun, Maputo Ticaret Müşavirliği ile temasa geçerek Türkiye'deki potansiyel yatırımcılar ile paylaşılması talebi ile üretim kapasitelerinin artırılmasını teminen hazırlamış oldukları projeyi ilettiği ifade edilmektedir.

Konuya ilişkin ayrıntılı bilgi için ekli dokümanda yer alan ilgili şirketin yönetici iletişim bilgileri ve "https://musaviredanisin.ticaret.gov.tr/giris/?next=/anasayfa/" sistemi aracılığıyla Maputo Ticaret Müşavirliği ile iletişime geçilmesin mümkün olduğu ifade edilmektedir.

EK:Proje Detayı (32 sayfa)

Üyelerimize duyurulur.