Model Fabrika Eğitmeni Yetiştirme Programı 27.01.2022 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan E-34221550-041.99-631 sayılı ve 19.01.2022 tarihli yazıda " Model Fabrika Eğitmeni Yetiştirme Programı" hakkında bilgi paylaşılmaktadır. İlgili yazı içeriğine aşağıda yer verilmektedir.

Model Fabrika Eğitmeni Yetiştirme Programı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan Birliğimize gönderilen ekli yazıda, Bakanlık koordinasyonunda kurulan ve faaliyetlerini yürütmekte olan Model Fabrikalarda, Model Fabrika Eğitmen havuzunun genişletilmesi amacıyla Bakanlık koordinasyonunda ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) iş birliğinde Model Fabrika Eğitmeni Yetiştirme Programı hayata geçirildiği belirtilmektedir. Eğitim programını başarıyla tamamlayan eğitmenlerin; Ankara, Bursa, Konya, Kayseri, Gaziantep, İzmir, Mersin ve Adana illerinde yer alan sekiz Model Fabrikanın faaliyetlerinde görev almak üzere eğitmen havuzunda yer alacağı ifade edilmektedir. Eğitim programına ilişkin duyurular ve bilgi dokümanı ekte sunulmaktadır.

Model Fabrika Eğitmeni Yetiştirme Programı başvuruları, 10 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecek olup başvuru için https://anket.tubitak.gov.tr/mfbasvuru bağlantısındaki formun doldurulması gerekmektedir.

EK: