Kamerun'un 30.04.2023 Tarihi İle E-Vizeye Geçişi 26.04.2023 tarihinde yayınlandı

TOBB'dan Odamıza iletilen yazıda, Ticaret Bakanlığımızın yazısına atıfla 30 Nisan 2023 tarihinden itibaren Kamerun'a yapılacak tüm vize başvurularının sadece online olarak yapılacağı belirtilmiştir.

Kamerun'un 30.04.2023 Tarihi İle E-Vizeye Geçişi

Yazıda devamla; e-vize işlemleri için başvuru sahiplerinin "www.evisacam.cm" adresinden kullanıcı hesabı açtırarak vize başvurularının yapılacağı, sonraki aşamada ise vize harcının sadece online olarak ödenebileceği ifade edilmiştir.

Yukarıda ifade edilen işlemlerin ardından sürecin Kamerun Diplomatik Misyonları veya başvurulan ülke/şehirlere yakın konumda bulunan, yasal olarak atanmış Diplomatik Temsilcilikler tarafından tamamlanacağı açıklanmıştır.