İklim Değişikliği ile Mücadele, Rekabet Avantajına Nasıl Dönüşür? Farkındalık Semineri, 5 Mart 2021, 16:00 (Çevrimiçi) 03.03.2021 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile Demir Enerji İş birliğinde 5 Mart 2021, Cuma günü 16:00'da Zoom uygulaması üzerinden "İklim Değişikliği ile Mücadele, Rekabet Avantajına Nasıl Dönüşür? konulu farkındalık semineri düzenlenecektir.

İklim Değişikliği ile Mücadele, Rekabet Avantajına Nasıl Dönüşür?  Farkındalık Semineri, 5 Mart 2021, 16:00 (Çevrimiçi)

PROGRAM:

Tarih / Saat: 05.03.2021, 16:00
Link: Zoom linki SMS ile paylaşılacaktır

Konuşmacı:
-    Caner DEMİR – Makine Y.Mühendisi, Demir Enerji (Kurucu Ortak)

Konu:
-    Küresel İklim Değişikliği
-    Sanayi Sektörü ve Enerji Verimliliği
-    İklim Değişikliği ile Mücadele, Rekabet Avantajına Nasıl Dönüşür?

Çevrimiçi seminerimize kayıt için lütfen aşağıdaki formu eksiksiz olarak doldurunuz.

Etkinlik giriş bilgileri etkinlik günü kayıt yaptıran katılımcıların cep telefonlarına SMS yolu ile gönderilecektir.

Kayıt Formu