Gümrük, Lojistik ve Dış Ticaret Gündemi Semineri, 11 Nisan 2018, MTOSB 10.04.2018 tarihinde yayınlandı

11 Nisan 2018 Çarşamba günü Saat: 14:00’da Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Konferans Salonunda "Gümrük, Lojistik ve Dış Ticaret Gündemi Semineri" düzenlenecektir.

Gümrük, Lojistik ve Dış Ticaret Gündemi Semineri, 11 Nisan 2018, MTOSB

Küreselleşme ile birlikte, ekonomilerin giderek birbirine daha bağımlı hale geldiği ve uluslar arası ticaretin ortak kurallar çerçevesinde serbestleştiği süreçte, ülkemizin ve bölgemizin kalkınmasında önemli rolü bulunan dış ticaretin sağlıklı yürütülebilmesi ve desteklenmesi amacıyla, dış ticaret uygulamalarına odaklı düzenlenecek “Gümrük, Lojistik ve Dış Ticaret Gündemi Semineri” MTOSB Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Seminerde “Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü, Onaylanmış Kişi Statüsü, İlave Gümrük vergileri, Ek Mali Yükümlülük, Parsiyel Taşımacılık hizmetleri ve süreçleri ve Intermodal taşımacılık” konularına değinilecektir.

Bu kapsamda, 11 Nisan 2018 Çarşamba günü Saat: 14:00’da Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenecek seminere tüm sanayicilerimiz davet edilmektedir.