Dijital İşyerlerinde Çalışan Verimliliğini Artırma Çalıştayı 20.01.2022 tarihinde yayınlandı

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan 06.01.2022 tarihli ve E-34221550-720-145 sayılı bir yazıda "Dijital İşyerlerinde Çalışan Verimliliğini Artırma Çalıştayı" hakkında bilgi paylaşılmaktadır. İlgili yazı içeriğine aşağıda yer verilmektedir.

Dijital İşyerlerinde Çalışan Verimliliğini Artırma Çalıştayı

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan alınan ilgide kayıtlı e-postada, Asya Verimlilik Teşkilatı (AVT) tarafından 23-25 Şubat 202 tarihlerinde çevrimiçi olarak "Dijital İşyerlerinde Çalışan Verimliliğini Artırma" konulu çalıştayın düzenlenmesi planlandığı bildirilmektedir.

İngilizce dilinde yapılacak olan söz konusu çalıştay hakkında bilgi, program ve başvuru formu (biodataform) ekte sunulmakta olup, katılmak isteyen adayların başvuru formunu eksiksiz doldurarak 28 Ocak 202 tarihine kadar Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na ([email protected]) iletilmesi gerekmektedir.

Ülkemizin AVT koordinasyon çalışmaları Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde yürütülmekte olup, AVT faaliyetleri ve düzenlenen etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgilere https://sanayi.gov.tr/merkezbirimi/92d9c73bddbb/asya-verimlilik-teskilati adresinden ulaşılabilmektedir.

EK:

1- Başvuru Formu , 2- Çok ülkeli dijital programların uygulama prosedürleri (2 sayfa) , 3- Proje bilgisi (3 sayfa)