B2B ve B2C Sitelerinden Alıcı Firma Araştırması Yapmak 12.01.2023 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda Ticaret Bakanlığı'ndan alınan bir yazıya ilişkin bilgi paylaşılmaktadır. Çin Halk Cumhuriyeti ile iş yapan/ yapmak isteyen üyelerimizin bilgilerine sunulmaktadır.

B2B ve B2C Sitelerinden Alıcı Firma Araştırması Yapmak

Pekin Ticaret Müşavirliğimiz tarafından gönderilen bir yazının ekinde, ülkemiz üretici ve ihracatçılarının genel olarak sanal platformlarda doğrudan ulaşabilecekleri müşteriler dışında, dolaylı olarak ulaşabilecekleri müşteri portföyüne ilişkin araştırma yapma yöntemlerine ilişkin Müşavirliğimizce hazırlanmış olan “B2B ve B2C Sitelerinden Alıcı Firma Araştırması Yapmak - Üreticiler ve İhracatçılar için Uygulama Kılavuzu” gönderilmiştir.

B2B ve B2C Sitelerinden Alıcı Firma Araştırma Kılavuzu