Arjantin ve Paraguay İhaleleri Hakkında 04.03.2021 tarihinde yayınlandı

Arjantin ve Paraguay İhaleleri Hakkında

Buenos Aires Ticaret Müşavirliği yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nden alınan bir yazıda; Arjantin ve Paraguay'da gerçekleşecek olan ihalelere yer verilmektedir.

Söz konusu ihaleler hakkında detaylı bilgilere Arjantin için, TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Ülke Duyuruları/Arjantin" bölümünden; Paraguay için, TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Ülke Duyuruları/Paraguay" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Yazıda devamla, bahsi geçen ihalelere ilgi duyan firmalarımızın Buenos Aires Ticaret Müşavirliği ile ([email protected]; Tel: +54 11 5032 4133 / 4134 Fax: +54 11 4311 6655) temas kurarak destek alabileceği bildirilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.