AKİB - Uluslararası Kolay Bozulabilir Gıda Fuarı Katılımı Hakkında 17.07.2017 tarihinde yayınlandı

AKİB - Uluslararası Kolay Bozulabilir Gıda Fuarı Katılımı Hakkında

05 – 07 Aralık 2017 tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde düzenlenecek World Of Perishables – Uluslararası Kolay Bozulabilir Gıda Fuarının Milli Katılım organizasyonunun Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Fuar konusu hizmetler ve sergilecenek ürünler; Yaş Meyve Sebze, Dondurulmuş Gıda, Organik Gıdalar,  yemeye hazır gıdalar, içinde meyve ya da sebze olan her türlü gıda, kurutulmuş meyve – sebzeler, meyve suları, gıda güvenliği, laboratuar, paketleme, paketleme sistemleri, soğutma sistemleri, depolama, yükleme sistemleri, taşımacılık & nakliye hizmetleri ve limanlardır.

Milli katılım organizasyonu altında katılacak firmalar için genel katılım bedeli tahmini 615 US$/m2’dir.Katılım bedeline; yer kirası, özel stand konstrüksiyonui stand genel ve günlük temizlik hizmeti, katoloğa giriş bedeli, internet bağlantısı, ikramlar ve katılımcı broşürü dahildir.Nakliye hizmeti verilmemektedir.

T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın onaylaması durumunfa 2009/5 sayılı Yurt Dışı Fuar Katılımlarının Desteklenmesine ilişkin Tebliğ’i uyarınca katılımcıların iki firma temsilcisinin ekonomi sınıfı gidiş-dönüş ulaşım masrafları ile katılım bedeli esas alınarak hesaplanan destek tutarını aşmamak kaydıyla katılımcı tarafından organizatöre ödenen fatura tutarının %50’si 15.000 ABD$’a kadar destek kapsamındadır.

İlgili fuara katılmak isteyen firmaların kurumun resmi internet adresinde yer alan online başvuru formu’nu en geç 17 Temmuz 2017’ye kadar doldurmaları ve [email protected] adresine e-mail ile bilgi vermeleri gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.