ABD-Türkiye LNG Forumu 20.10.2020 tarihinde yayınlandı

ABD-Türkiye LNG Forumu

ABD Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; ABD Ankara Büyükelçiliği ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız işbirliğinde, ABD-Türkiye LNG Forumu'nun sanal olarak düzenleneceği ifade edilmektedir.

21 Ekim 2020 Çarşamba günü 15:30-18:15 saatleri arasında düzenlenecek olan Forum'a katılım için KAYIT linkinden kayıt yaptırılmasının gerektiği belirtilmektedir. Forum programı ve konuşmacı özgeçmişlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, 22 Ekim 2020 Perşembe günü 16:00-18:30 saatleri arasında B2B görüşmelerinin düzenlenecek olduğu, ABD'li şirketler ile ikili görüşme yapmak isteyen şirketlerin kayıt formunda yer alan ilgili kısımları doldurması gerektiği belirtilmektedir.

ABD-Türkiye LNG Forumu ve B2B görüşmelerinde İngilizce-Türkçe simultane çeviri hizmeti bulunmayacağı ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.