4. Uluslararası Uygunluk Değerlendirme Sempozyumu 08.11.2016 tarihinde yayınlandı

4. Uluslararası Uygunluk Değerlendirme Sempozyumu

4. Uluslararası Uygunluk Değerlendirme Sempozyumu, 11-12 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul Harbiye Askeri Müzesi'nde yapılacaktır.

Sempozyum, kalite altyapısının önemli unsurlarından biri olan uygunluk değerlendirmenin (test, muayene, gözetim, belgelendirme) sektörler bazında ele alınacağı, son gelişmelerin detaylı şekilde değerlendirileceği bir buluşma noktası olacaktır. Sempozyumda ülkemizde uygunluk değerlendirmesi alanında görev yapan profesyoneller ile birlikte konusunda uzman uluslararası konuşmacılar da yer alacaktır. Sempozyumda genel oturumların yanı sıra aşağıdaki oturum başlıklarında eşzamanlı oturumlar olacaktır:

• Tüketici Ürünlerinde Uygunluk Değerlendirmesi
  • Mesleki Yeterlilik
  • Endüstriyel Ekipmanlarda Uygunluk Değerlendirmesi
  • Enerji, Çevre ve Sürdürülebilirlik
  • Ulaştırmada Uygunluk Değerlendirmesi
  • Uygunluk Değerlendirmede Yeni Ufuklar
  • Yönetim Sistemlerinin Belgelendirmesi Paneli

İki gün sürecek bu önemli sempozyumun açılışında ve program içeriğinde en üst düzey resmi katılım olacak, sempozyumla birlikte uygunluk değerlendirmesi ile ilgili bir sergi alanı yer alacaktır. Sempozyum, uygunluk değerlendirmesi faaliyeti yapan muayene-gözetim kuruluşları, deney ve kalibrasyon laboratuvarları, sistem, ürün ve personel belgelendirme kuruluşları ile; üretim, hizmet, ticaret ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren özel sektör şirketlerinin ürün, hizmet ve yönetim kalitesiyle ilgili yönetim kadroları ve uygulayıcı personeli; kamu kuruluşlarının yönetici ve teknik uzman kadroları; akademisyenler; kalite, inovasyon ve sürdürülebilirlik profesyonellerini aynı amaç altında birleştirmeyi hedeflemektedir.

Uygunluk değerlendirmesi ile ilgili tüm tarafların bir araya geleceği 4. Uluslararası Uygunluk Değerlendirme Sempozyumu'na katılmanız, uygunluk değerlendirmesi alanındaki ülkemizde ve dünyadaki son gelişmeler hakkında bilgi alabilmenizi, profesyonel olanakları yakalamanızı sağlayacaktır. Sempozyumun ayrıntılı programına ve katılım bilgilerine BURADAN  ulaşabilirsiniz