29 No’lu Komite Üyeleri Kırtasiye Fuarına katıldı 04.03.2020 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 29 No’lu Kırtasiye, Matbaa, Reklam Ajansları ve Basın Yayın Hizmetleri Meslek Komitesi Meclis Başkan Yardımcısı Yakup Gitmiş, Komite Başkanı Turgay Demirtaş ve Komite Üyesi Levent Şahin, 19-23 Şubat günleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 4. Uluslararası Okul, Kırtasiye, Kağıt, Ofis Malzemeleri ve Oyuncak fuarına katıldı.

29 No’lu Komite Üyeleri Kırtasiye Fuarına katıldı

Türkiye’nin konusunda tek uluslararası ihtisas fuarı olan ve dünya pazarlarının tek çatı altında buluştuğu, sektörün devlerinin bir araya geldiği fuarda incelemelerde bulunan Komite Üyeleri sektördeki yenilikleri yerinde inceleyip ikili görüşmelerde bulundu.