2021 Yılı Teşvikleri ve SGK - Online Seminer Programı 08.03.2021 tarihinde yayınlandı

2021 Yılı Teşvikleri ve SGK - Online Seminer Programı

Mersin Büyükşehir Belediye'sinden alınan bir yazıda; Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi ev sahipliğinde; Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Akdeniz İhracatçı Birlikleri, MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK), Mehmet KOÇAK Danışmanlık Grubu işbirliğinde; 2021 Yılı Teşvikleri ve SGK”  konusunda bir çevrimiçi seminer programının düzenleneceği ifade edilmektedir.

19 Mart 2021 tarihinde, saat 15.00 da, İş ve Sosyal Güvenlik Müşaviri Mustafa BAŞTAŞ tarafından verilecek olan online eğitime katılım yapmak için başvuru linkinden kayıt yapmanın zorunlu olduğu belirtilmektedir.

BAŞVURU LİNKİ:

Detaylı Bilgi İçin: