2. Türkiye –Irak (Basra) Ticaret Forumu Konulu İş Gezisi, 08-09-10 Eylül 2018 28.08.2018 tarihinde yayınlandı

2. Türkiye –Irak (Basra) Ticaret Forumu Konulu İş Gezisi, 08-09-10 Eylül 2018

Türkiye Irak Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nden (TISİAD) alınan bir yazıda; Irak Basra Valisi, Basra Meclisi, Basra Ticaret Odası, Basra Sanayi Odası, Irak İşadamları Birliği ve Irak Müteahhitler Birliği’nin davetleri ile TISİAD işbirliğinde, 08-09-10 Eylül 2018 tarihlerinde, Irak Devleti Basra iline "2.Türkiye –Irak (Basra) Ticaret Forumu Konulu İş Gezisi" programı düzenleneceği ifade edilmektedir.

Basra ilinin genel tanıtımının yapılacağı, stratejik konumunun değerlendirileceği, ilin yetkilileri ile görüşüleceği ve B2B (firmaların ikili görüşmeleri) görüşmelerinin yapılacağı iş gezisi programına, davetiyesine ve rezarvasyon formuna aşağıda bulunan bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz.

Davetiyeye ulaşmak için buraya tıklayınız.

Programa ulaşmak için buraya tıklayınız.

Rezervasyon formuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

Üyelerimize duyurulur.