MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Vali Çakacak’tan, MTSO Yönetimine ziyaret 23.11.2014 tarihinde yayınlandı

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Vali Çakacak’ı, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut ile Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.


Ziyarette konuşan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, “Mersin’de RIS Projesi’ni ilk uygulayan Oda biziz. Proje kapsamında kentteki inovatif sektörler ortaya çıktı. Bunlar; Tarım-Gıda, Lojistik ve Turizm. Çalışmalarımızı bu yönde yaparak bugünlere geldik. Artık revizyon yapmamız lazım. Önümüzdeki süreçte sizlerle bir çalışma yapmak istiyoruz. Türkiye’de birçok Oda sadece yapması gerekenleri yapıyor. Biz MTSO olarak birçok konuda birçok proje gerçekleştirdik. Çok aktif ve dinamik hareket eden bir Odayız” dedi.

Ziyarette ayrıca MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri tarım, turizm, lojistik gibi konularda yaşanan sorunları dile getirerek, Vali Çakacak’tan destek istediler.

Kentin sorunlarını dinleyen Mersin Valisi Özdemir Çakacak, “Mersin çok güzel bir şehir. çok büyük potansiyele sahip. Ama maalesef hak ettiği yerde değil. Mersin iyisiyle kötüsüyle bizim kentimiz. Kötüleri iyiye çevirmek de bizlerin elinde. Mersin’in daha iyi yerlere gelmesi için Valilik olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bizi aşan konularda da Bakanlıklardan destek isteriz” diye konuştu.

  


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER