MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Vali Çakacak, MTSO Meclis Toplantısındaydı 26.11.2014 tarihinde yayınlandı

Vali Çakacak, Meclis Toplantısına katılarak kentin sorunları dinledi Mersin Ticaret ve Sanayi Odası aylık olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Mahmut Arslan başkanlığında yapıldı.


MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya Mersin Valisi Özdemir Çakacak da katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mahmut Arslan, “Mersin’de üniversite ile kamu ve sanayi işbirliği yok maalesef. Bu Mersin için büyük bir sıkıntı. Bunun yanında Mersin’de sanayi ve turizm var gibi gösteriliyor ancak turizm yüzde 1’lerde. Valiliğin sanayicilerimizle bir arada yakın ilişkiler kurmasını istiyoruz” dedi.

Mersin’in büyük bir kent olduğunu, bir metropol olduğunu söyleyen Mersin Valisi Özdemir Çakacak, “Bizler sanayicimizin, esnafımızın herzaman yanında olmak zorundayız. Bu bizim görevimiz çünkü sanayicilerimiz bu ilin istihdamına, ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Bunların da ötesinde ülke ekonomisine katkı sağlıyorlar. Mersin’de üniversite sanayi işbirliği konusuna gelince. Üniversiteler kentin gelişmesinde önemli yere sahiptir. Bu işbirliği Mersin’e çok şey kazandırır. Mersin’in potansiyelini gördükten sonra Mersin’de olan sanayinin çok daha iyi yerlere gelmesi lazım diye düşünüyorum. Sizlerle birlikte Mersin’i kaldığı yerden daha iyilere götürmek amacımız. Bir kişiyle hiçbir şey olmaz. Hep beraber, elbirliğiyle Mersin’i hak ettiği noktaya taşıyacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Toplantıda daha sonra Meclis Üyeleri, Vali Çakacak’a sorunlarını ileterek destek istediler.


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER