MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO Yerel Yönetimler Çalışma Grubu Yenişehir Belediyesini ziyaret etti 17.07.2020 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yerel Yönetimler Çalışma Grubu faaliyetlerini sürdürüyor. Yapılan toplantılar sonrasında üyeler ilk saha ziyaretini Yenişehir Belediyesi’ne gerçekleştirdi. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan başkanlığındaki heyet, Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile bir araya geldi. Belediye çalışmalarını daha yakından takip edip kent ekonomisini ve sosyal hayatını etkileyecek çalışmalarda fikir alışverişi yaparak birlikte hareket etme konusunda fikir birliğine varıldı. 


MTSO Yerel Yönetimler Çalışma Grubu Yenişehir Belediyesini ziyaret etti

Görüşmede söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclisi içerisinde çalışma grupları kurduklarını bunlardan birisinin de Yerel Yönetimler Çalışma Grubu olduğunu söyledi. Kentteki belediyelerin faaliyetlerini yakından takip ederek destek verip önerilerde bulunmak adına kurulan bu grubun şehir planlamasına katkı sağlamak istediğini vurgulayan Kızıltan, “Amacımız hiçbir zaman muhalefet etmek değil, görüşlerimizle sizlere destek olmak. İş dünyası olarak, Mersin'de sorunların kavga etmeden ve siyasi ya da herhangi bir rant gözetilmeden çözülmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı. 
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ise kentte birlik ve beraberliğin sağlanması adına ziyareti çok önemsediklerini vurguladı. “Kentin yatırımcıları olarak bizleri sorgulamak en çok sizin hakkınız” diyen Özyiğit, ardından Eğriçam mahallesindeki kentsel dönüşüm projesinden, 1/1.000 ölçekli imar planına, Gelinciktepesi Projesinden bölgeye çekmek istediği yatırımlara kadar birçok konuda ayrıntılı bilgi verdi. 
Ziyaret katılan Yerel Yönetimler Çalışma Grubu Üyeleri Haluk Mutluay, İsmail Yavuz Özgüven, Caner Altuntaş, Yakup Yılmaz, Cebrail Orman, Cihat Gündoğar, Mustafa Kabadayı, Mehmet Boyraz, Özcan Demir, Kemal Yüksel, Serhat Servet Dövenci ve Seçkin Tatar’dan oluştu.
 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER