MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MESİAD 30 yaşında  30.09.2021 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri, Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (MESİAD) kuruluşunun 30. yılında MESİAD Başkanı Hasan Engin ve yönetimini yalnız bırakmadı. 


MESİAD 30 yaşında 

MESİAD, kuruluşunun 30’uncu yılını düzenlediği kokteyl ile kutladı. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol’un yanı sıra geceye Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammed Gültak, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı, Sivil Toplum Kuruluşu başkanları ile çok sayıda iş insanı katıldı.
Toplantının açılışında konuşan MESİAD Başkanı Hasan Engin, her zaman laik demokratik hukuk devleti ilkelerine uyan bir sivil toplum kuruluşu olduklarını vurguladı. MESİAD’ın büyük bir aile olup kentin önde gelen projelerine öncülük ettiğini kaydeden Engin, takip ettikleri konularda son dönemlerde sevindirici haberler gelmesini memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Taşucu SEKA Limanı ve Çeşmeli – Kızkalesi arası otoban ihalesinin tamamlanmış olmasının bölge ekonomisine önemli katkılar sunacağını dile getiren Engin, “Taşucu, kalkınmada öncelikli bölgeler arasında olacaktır” değerlendirmesini yaptı. Engin sözlerini takip ettikleri Pamukluk Barajı’nın son durumu hakkında verdiği bilgilerle tamamladı. 

Kızıltan: “MESİAD büyük bir aile”
MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ise sözlerine, “Mersin’in en verimli, köklü, çalışkan STK’larından biri olan MESİAD’ın başkanı değerli kardeşim Hasan Engin’i, yönetimini ve üyelerini kutluyorum” diyerek başladı. MESİAD’ın kentin önde gelen projelerini takip eden, kent ekonomisine katkı sunan büyük bir aile olduğunu kaydeden Kızıltan, tüm kurumların el ele vererek Türkiye ve Ortadoğu’nun gözde şehirlerinden biri olan Mersin’i çok daha ileri taşıyacaklarını söyledi. 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Gülcan Kış, “Türkiye ve dünyanın yatırım için en cazip kentlerinden olan Mersin ekonomisine MESİAD hayata geçirdiği projelerle değer katmakta, istihdam sağlamakta. Nice 30 yıllar diliyorum” derken Mersin Valisi Ali İhsan Su da kentte devam eden projelerin son durumu hakkında bilgi verip, kent ekonomisine sağladığı katkılar nedeniyle MESİAD yönetimini tebrik etti. 
Gece, verilen plaketlerle son buldu.  
 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER