MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Mersin, lojistik sektöründeki sorumluluğunu artırdı 22.09.2021 tarihinde yayınlandı

Mersin nakliyecisi 5 asil 5 de yedek üye çıkararak Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) yönetimindeki gücünü artırdı. Elde ettiği güçle bir taraftan Mersinli firmaların yaşadığı sorunlara daha etkin çözümler üretmeyi hedefleyen Mersinli Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri diğer taraftan Türkiye’nin lojistiğine yön vermeyi planlıyor.


Mersin, lojistik sektöründeki sorumluluğunu artırdı

Tamamlanan UND seçimleri sonrasında görev dağılımı gerçekleştirildi. Mersin’den Muhittin Ocak ile Rıdvan Arıç Genel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olurken Yılmaz Özçelik, Kerem Irmak ve Coşkun Aytaç Yönetim Kurulu Üyesi olarak listeye adını yazdırdı. Süleyman Aktaş, Mehmet Can Aslan, Necdet Kaya, Harun Özkaya ve Burhan Özcan ise yönetim kurulunun yedek listesinde yer aldı. Konuyla ilgili değerlendirme yapan Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Ocak, Mersin’in ilk kez bu kadar güçlü temsil edildiğini ifade ederek, “Bilindiği gibi UND sektörün önde gelen derneklerinden. Adeta hükümetin sektöre yönelik aldığı kararlara yön veriyor. Biz de önümüzdeki süreçte Mersinli nakliyecimizin sorunlarını genel merkeze daha çok taşıyıp Türkiye genelinde yaşanan sorunların çözümüne katkı sunma noktasında da daha çok görev alacağız” dedi. 

Kızıltan: “El birliği ile lojistikteki gücümüzü artıracağız”
Mersin’in lojistikteki gücünü hatırlatan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ise yönetime giren sektör temsilcilerini tebrik etti. Mersin’in lojistik anlamda beklediği önemli yatırımlar bulunduğunu hatırlatan Kızıltan, “Gerek Çukurova Bölgesel Havalimanı, gerek Lojistik Köy gerekse Ana Konteyner Limanı yatırımını artık hep birlikte takip edeceğiz. Odamız üyelerinin sektörün böylesi önemli bir derneğinde önemli görevler üstlenmiş olması güçlü bir sinerjiyi de beraberinde getirecektir. Önümüzdeki günlerde el birliğiyle kent lojistiğinin ve beraberinde ülke lojistiğinin gelişimine yönelik değerli çalışmalar yürüteceğimize inanıyorum” diye konuştu. 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER