MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Başkan Kızıltan: “Gelecek yıl sizi daha üst sıralarda görmek istiyoruz” 29.07.2020 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Yönetim Kurulu Üyeleri Yasemin Taş ve Halil Kürek ile birlikte İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından belirlenen Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesine Mersin’den giren firmalara ziyaretlerini sürdürdü. İkinci günün ilk ziyaretinde Kızıltan, listeye 406. sıradan giren Armada Gıda Tic. San. A.Ş’de, Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Sönmez ve Saygın Sönmez ile bir araya geldi.


Başkan Kızıltan: “Gelecek yıl sizi daha üst sıralarda görmek istiyoruz”

Böyle bir ziyaretle ilk kez karşılaştıklarını ve onur duyduklarını belirten Fethi Sönmez, “Bu ziyaretleriniz bizleri motive ediyoruz teşekkür ediyoruz” dedi. Ardından yaptığı değerlendirmede gıda sektörünün pandemiden olumsuz etkilenmediğine dikkat çeken Sönmez, “Çok iyi bir yıl geçirdik. İlk 6 ayda neredeyse iki yıllık iş hacmine ulaştık. Gelecek yıl sıralamada 300’ün üzerinde yer alacağımızı tahmin ediyorum” ifadelerini kullandı. Sönmez, teknoloji odaklı çalışmaları hakkında bilgi de paylaştı.

Başarılı çalışmalarından dolayı firmayı tebrik eden Başkan Kızıltan ise, “Böyle güzel bir vesileyle sizlerle tanışmak bizleri çok mutlu etti. Gösterdiğiniz başarı hem firmaya hem de kentimize önemli bir prestij sağlıyor. Gelecek yıl sizi daha yukarılarda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Fethi Sönmez’in önümüzdeki süreçte yapmayı planladıkları yatırımlar hakkında bilgi verip karşılaştıkları sorunları anlatması üzerine, MTSO olarak her zaman iş dünyasının ve yatırımcının yanında olduklarını vurgulayan Kızıltan, şunları söyledi:

“Firmalarımız yatırım yapacakları zaman bizlere mutlaka başvurmalı, danışmalı. Biz karşılaştıkları sorunlarda elimizden gelen her türlü desteği vermeye, yatırımcılarımızın işlerini kolaylaştırmaya hazırız.”

Ziyaret, başarılarından dolayı verilen plaket ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER