MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

ULU ÖNDER ATATÜRK'Ü ÖZLEM VE RAHMETLE ANIYORUZ 09.11.2015 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurladığımız 10 Kasım'ın 77. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda şunları söyledi:


ULU ÖNDER ATATÜRK'Ü ÖZLEM VE RAHMETLE ANIYORUZ

"Düşünceleri, başarıları, eserleri, ilke ve devrimleriyle yaşadığı çağı aşan ve her dönemde güncelliğini koruyan büyük lider Ulu Önder Atatürk'ü özlem ve rahmetle anıyoruz. 10 Kasım, milletimiz için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O'nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür. Aziz Atatürk; Milletimizin çağdaş dünyada saygın bir yer edinebilmesi için, yorulmaksızın gayret etmek, çalışmak ve üretmekle sorumlu olduğumuzun bilinci ile bize emanet ettiği Cumhuriyetimizi, ilke ve hedeflerin doğrultusunda güçlü kılma ve Türkiye’yi daha ileri seviyelere ulaştırma çabalarımızı devam ettireceğiz.

İş dünyası olarak ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı yineleyerek, ülkemizi daha güçlü, daha zengin bir ülke haline getirme yolunda atılan her adımın, Atatürk'ün aziz hatırasına en anlamlı saygı olduğuna inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Ulu önderimizin çizdiği yoldan sapmadan büyük ve müreffeh Türkiye idealini gerçekleştirmek için, her geçen gün daha da artan bir şevkle çalışıyor ve Onu bir kez daha minnetle anıyoruz."


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER