MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Şirket verimliliklerini arttırmaya yönelik işbirliği protokolü imzalandı 23.05.2021 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Eğitim ve Kalkınma Vakfı ile Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında, sürekli eğitim kapsamında, iş dünyasının da eğitimlerden faydalanarak şirket verimliliklerini arttırması adına iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında iki ay boyunca katılımcılara etkili takım çalışmasından zaman ve stres yönetimine, performans yönetiminden örgütsel çatışmaya birçok konuda başlığında eğitimler verilecek.


Şirket verimliliklerini arttırmaya yönelik işbirliği protokolü imzalandı

İmza törenine MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade ile MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Sadık Çağatay Güneş, Vakıf Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tamer Güner ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kiper katıldı. 

Kıızltan: “Öğrenme yetisi hiçbir zaman kaybolmaz”
Mersin Üniversitesi ile işbirliği içerisinde olduklarını belirten MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, eğitime sürekli gereksinim duyulduğunu ve öğrenme yetisinin hiçbir zaman kaybolmadığını söyledi. ‘Eğitimin yaşı yoktur’ sözünü hatırlatan Kızıltan, “Dolayısıyla bu işbirliğimiz, iş dünyamıza ekonomik, kültürel ve sosyal açıdan büyük katkı sağlayacaktır. Hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.  

Çamsarı: “İşbirliğimiz Ayhan Kızıltan’ın başkanlığından sonra ayrı ivme kazandı”
Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ise, MTSO ile yürütülen işbirliğinin Ayhan Kızıltan’ın başkanlığı sonrası ivme kazandığını söyledi. Amaçlarının eğitimi sürekli hale getirerek, bir esnafın dahi hesap tutmadan, iş yönetimine kadar bütün eğitimleri alabilmesini sağlamak olduğunu dile getiren Çamsarı, sertifikalı eğitimleri periyodik şekilde planladıklarını kaydetti. Üniversitenin en önemli paydaşlarından birisinin MTSO olduğunu aktaran Çamsarı, “Ticaret Odamız, iş dünyasının sorunlarıyla yakından ilgilenen bir kurum. Dolayısıyla sizlerle böyle ortak girişimde bulunmamız bu alandaki tüm nüfusa ulaşma fırsatı sunuyor ve bunu çok önemsiyoruz” diye konuştu. 

Güneş: “Hem üniversitenin hem de Odanın gücünü hep yanımızda hissediyoruz”
MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Sadık Çağatay Güneş de, hem üniversitenin hem de Odanın gücünü hep yanlarında hissettiklerini söyledi. Önümüzdeki süreçte, hem katkılarını hem de yol gösterici olarak rehberliklerini hissedeceklerine inandıklarını ifade eden Güneş, “Mersin Üniversitemizin de bütün iş dünyasının sektörlerini içeren bölümleri var. Hemen hemen her sektörün karşılığı var. Dolayısıyla bu işbirliği ile ticareti ve eğitimi bir araya getirmiş olacağız. Bu keyif de bizi mutlu ediyor” dedi.  

Kadızade: “İşbirliği protokolünü imzalamanız bizi onurlandırdı”
Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç Dr. Esma Dumanlı Kadızade ise, “Bizimle iş birliği protokolünü imzalamanız bizi onurlandırdı. İş insanımıza ve Mersinimize hizmet etmek boynumuzun borcu” dedi. Protokolün bir başlangıç olduğunu belirten Kadızade, eğitimlerin planlandığını ve bir an önce başlamak istediklerini söyledi. 
Protokol kapsamında verilecek eğitimler şöyle: Yönetim ve Yönetim Fonksiyonları, Problem Çözme ve Karar Verme, Etkin İletişim Becerileri, Performans Yönetimi, Etkili Takım Çalışması, Zaman Yönetimi, Örgütsel Çatışma, Stres ve Öfke Yönetimi, Mobbing.
 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER