MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO Yönetimi, Komite Başkanları ile Kahvaltı'da Buluştu 24.04.2015 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitelerinin Başkanları ile kahvaltıda buluştu.


Toplantıya MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kasım Tanrıöver, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Sefa Çakır, Enis Gürbüz Hekimoğlu, İbrahim Zeper, Ekrem Sağlam, Ufuk Maya ile Fatih Kısa, MTSO 1 Nolu Meslek Komite Başkanı Murat Arukaslan, 4 Nolu Meslek Komite Başkanı Aykut Yeniçıkan, 5 Nolu Meslek Komite Başkanı Burhanettin Kılıç, 6 Nolu Meslek Komite Başkanı Mustafa Demirdöğmez, 7 Nolu Meslek Komite Başkanı Ahmet Dülek, 8 Nolu Meslek Komite Başkanı İbrahim Yılmaz, 9 Nolu Meslek Komite Başkanı Tuncay Torun, 13 Nolu Meslek Komite Başkanı Mehmet Kisin, 14 Nolu Meslek Komite Başkanı Hasan Engin, 16 Nolu Meslek Komite Başkanı Süleyman Büyükaydın, 18 Nolu Meslek Komite Başkanı Zeki Şan, 19 Nolu Meslek Komite Başkanı Vural Zafer Emirel, 20 Nolu Meslek Komite Başkanı Hasan Büyük, 22 Nolu Meslek Komite Başkanı Faruk Aktuğ, 23 Nolu Meslek Komite Başkanı Ahmet Hürsah Çelik, 26 Nolu Meslek Komite Başkanı Suat Koçak, 27 Nolu Meslek Komite Başkanı Oğuz Akar Tülücü, 29 Nolu Meslek Komite Başkanı Görkem Aksoy, 30 Nolu Meslek Komite Başkanı Kerim Kara, 32 Nolu Meslek Komite Başkanı Bilge Taşkın, 33 Nolu Meslek Komite Başkanı Fuat Akbaş ile 34 Nolu Meslek Komite Başkanı Tarık Ciğer katıldı.

MTSO tarafından organize edilen kahvaltıda, sektörlerin sorunlarını dinleyen Başkan Aşut bundan sonraki süreçte MTSO olarak komiteler ile daha sık bir araya gelerek sorunları birinci ağızdan dinleyip, çözüm bulma sürecini hızlandıracaklarını dile getirdi. Meslek Komitelerinin Oda'nın omurgası olduğuna değinen Şerafettin Aşut, "Kanunda Meslek Komitelerimizin görevi 'meslekleri ile ilgili incelemeleri yapmak, yararlı ve gerekli gördükleri tedbirleri Yönetim Kurulu'na iletmek' olarak tanımlanmış. Dolayısıyla, bizler Meslek Komitelerini Odamızın mutfağı olarak görüyoruz. Üyelerimizin beklenti ve taleplerine sizler sayesinde vakıf olabiliyoruz. Bugün dileğimiz Odamızın yürüteceği bir proje veya çıkaracağı bir yayının önerisinin Komitelerimizden gelmesi. Siz Komite Başkanlarımızdan ricam komitelerinizin üretken olması konusunda aktif rol oynamanız, proje fikirlerini geliştirerek, fizibilitesini yaparak komite toplantılarına getirmelerini sağlamanız ve bizlere sunmanız. Ayakları yere basan hiçbir projeye Yönetim Kurulumuz hayır demeyecektir. Ayrıca 9-10 Mayıs 2015 tarihinde tüm Meslek Komitesi Üyelerimiz ile bir araya gelmeyi arzu ettiğimiz etkinlik hakkında bilgi vermek ve bu organizasyona sizin önerileriniz ile nihai halini vermek istiyoruz. Siz Komite Başkanlarımızdan tüm Komite Üyelerimizin bu etkinliğe katılımını sağlamak konusunda destek istiyoruz. Her bir Meslek Komitesi Üyemizin bu buluşmada bulunması ve oradaki etkinliklerde birlikteliği sağlamamız bundan sonraki faaliyetlerimizin amacına ulaşması ve her bir Komite Üyemizin MTSO ailesine aidiyetini derinden hissetmesi için çok önemli. Dileğim Komite Başkanlarımız ile daha sık bir araya gelmek. Arkadaşlarımdan en azından 3 ayda bir böyle samimi bir ortamda sizlerle bir organizasyon düzenlemelerini isteyeceğim. Bugün Yönetim Kurulumuzun %90'nın bu masada olması komitelerin önemi hakkında ki farkındalığımızın somut bir göstergesidir" dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Aşut, Komite Başkanlarından gelen sorulara cevap verdi.


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER