MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO Sigorta Akademi’de ilk etap tamamlandı  26.02.2016 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 30 No’lu Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi’nin MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı işbirliğinde düzenlediği ‘MTSO Sigorta Akademi’ eğitimi sona erdi. 42 katılımcı eğitim sonunda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Kursiyerler, 5 gün boyunca pazarlama stratejileri, etkili iletişim yöntemleri, yangın ve mühendislik sigortaları, sağlık sigortaları, hasar, trafik ve kasko sigortaları hakkında bilgilendirildi. Mart ve Nisan aylarında eğitimlerin tekrarı gerçekleştirilecek.


MTSO Sigorta Akademi’de ilk etap tamamlandı 

Sertifika Törenine; MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kasım Tanrıöver, MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı İbrahim Kiper, MTSO Genel Sekreteri Kadir Dölek, MTSO Genel Sekreter Yardımcısı Ezgi Biçer Uçar, 30 No’lu Meslek Komitesi Başkanı Kerim Kara, Meclis Üyesi Ahmet Akbaş, komite üyeleri ve kursiyerler katıldı. 

Törende konuşan MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kasım Tanrıöver, 30 No’lu Meslek Komitesi’ni başarılı projeleri nedeniyle tebrik etti. Komite üyelerinin MTSO Yönetim Kurulu’na başvurarak böyle bir eğitim düzenlemek istediklerini söylediğini kaydeden Tanrıöver, “Biz de yönetim olarak bu talebi onaylamıştık. Böylesine iyi bir sonuç görmek mutluluk verici” dedi. Karşılaştıkları ilgi nedeniyle Mart ve Nisan aylarında yeni eğitimler açmayı planladıklarını bildiren Tanrıöver, kursiyerlere seslenerek, “Umarım burada öğrendikleriniz ileride iş hayatınızda sizlere rehber olur” dedi.
 
MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı İbrahim Kiper ise konuşmasında hiçbir zaman eğitimin sonunun olmayacağına değindi. Bilgi, teknoloji ve kanunların sürekli değiştiğine dikkat çeken Kiper, bu gelişim ve değişimleri yakalamak için eğitimin devamlılığının önemli olduğunu söyledi.
30 No’lu Meslek Komitesi Meclis Üyesi Ahmet Akbaş da kapanış konuşmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, yoğun katılımın kendilerini heyecanlandırdığını, Mart ve Nisan ayında düzenlenecek yeni eğitimlerde de benzer bir tabloyu görmek istediklerini dile getirdi.
Konuşmaların ardından kursiyerler sertifikalarını aldı. Tören toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER