MTSO Başkanlarından Hadi Doğan hayatını kaybetti 17.01.2017 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda 1984 – 1985 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Hadi Doğan, hayatını kaybetti.

MTSO Başkanlarından Hadi Doğan hayatını kaybetti

Mersin Üniversitesi’nde bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Doğan, 16 Ocak 2017 Pazartesi günü saat 17.30 sularında solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini kapadı.
Bir dönem Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nde Canlı Hayvan ve Su Ürünleri İhracatçı Birliği başkanlığı görevini de üstlenen Doğan, Mersin İdmanyurdu’nun da eski başkanları arasında yer alıyor. Görev aldığı sürede Mersin İdmanyurdu’nu birinci lige taşıyan, Mersin sevdalısı olarak tanınan Doğan aynı zamanda Mersin Üniversitesi’nin de kurucuları arasında yer alıyor. 10 Ocak 1948 yılında dünyaya gelen ve 68 yaşında hayata gözlerini kapatan Doğan, 3 çocuk babasıydı.

Doğan’ın cenazesi Muğdat Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Akbelen Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.