MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Meslek Komiteleri Kampta buluştu 06.05.2017 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meslek Komitelerinin üretkenliğini artırmak amacıyla bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Meslek Komiteleri Kampı, ‘Sanatla Terapi’ etkinliği ile başladı. Üyeler, Boğaziçi Aile Danışma Merkezi Psikologları eşliğinde gerçekleştirdikleri atölye çalışması ile bir taraftan yoğun iş temposunun stresini atarken diğer taraftan takım ruhu oluşturup birlikte hareket edebilme üzerine çalıştı.


Meslek Komiteleri Kampta buluştu

MTSO Komite Üyeleri aileleriyle birlikte Altınrorfoz Otel’de bir araya geldi. Komiteler arasındaki işbirliğinin artması, beyin fırtınası ile yeni projeler geliştirmek hedefiyle düzenlenen ve 6-7 Mayıs günlerini kapsayan organizasyon ‘Sanatla Terapi’ etkinliğiyle başladı. Terapi uygulamaları kapsamındaki atölye çalışmaları çerçevesinde üyeler gruplar halinde kil çalışması, müzik, ritim terapisi, takım oyunları, drama ve hikaye tamamlama çalışmaları yaptı. Günlük duyguların dışa vurumcu terapi teknikleriyle iyileştirmesini hedefleyen etkinlik ile üyelerin kendi farkındalığını ortaya koymasına yardımcı olundu. Türkiye’de yeni yeni kullanılan bu teknik ile takım ruhu oluşturulup duyguların keşfedilmesi sağlandı.
Çeşitli sosyal etkinliklerle başlayan Kamp, eğitim ve ekonomideki son gelişmelere ilişkin seminerlerle devam edecek.
Terapi etkinliğinin ardından kampın ilk günü Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Politikası Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu’nun Referandum Sonrası Türkiye Ekonomisi ve Gelecek Projeksiyonu konulu söyleşisi ve gala yemeği ile sona erecek.
İkinci gün Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın
konuşmacı olduğu seminer ile başlayacak. Seminerde Demirtaş, Karşılaştırmalı Dünya Ekonomisi, Dünya Nereye gidiyor ve Yeni Liderlik kavramları üzerinde duracak. Kampın ikinci günü okçuluk eğitimi ve aileler arası mini müsabaka ile sona erecek.

 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER