MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Mersin Emniyetinden uyuşturucu ile mücadelede üstün performans 08.08.2017 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, uyuşturucu ile mücadelede uyuşturucu satıcılarına göz açtırmayan Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve tüm Mersin Polis Teşkilatını yayınladığı bir mesaj ile kutladı. 


Mersin Emniyetinden uyuşturucu ile mücadelede üstün performans

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün nüfusu 1 milyondan fazla olan iller arasında yapılan performans değerlendirmesinde 148 puan alarak Türkiye birincisi olması sonrasında mesaj yayınlayan Aşut şunları söyledi: 
“Sayın Emniyet Müdürümüz Mehmet Şahne, kentimizde göreve başladığı günden bu yana ekibiyle birlikte uyuşturucuyla mücadeleden, kent huzurunun sağlanmasına kadar her alanda önemli başarılara imza atmıştır. 

Kentte huzur ve güvenliğimizin en büyük teminatı olan emniyet güçlerimizin her türlü zorluğu göze alarak yürüttükleri böylesi başarılı operasyonlar sonrasında geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin bu batağa saplanmasının önüne geçilmekte, yarınlara daha umutlu bakabilmekteyiz. 

Huzurumuzun ve güvenliğimizin destekçisi emniyet güçlerimizi gösterdikleri üstün performanslarından dolayı bir kez daha kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”
 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER