MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Mersin’de ilk pedalı MTSO çevirdi 03.05.2017 tarihinde yayınlandı

Avrupa Bisiklet Yarışması (ECC 2107) heyecanı başladı. Mersin’in adını 50 Avrupa şehrinde duyuracak olan bu önemli organizasyona 46 kişilik ekibiyle katılan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Takımı ilk pedalı 1 Mayıs günü sabahın erken saatlerinde çevirdi. Evden işe bisikletle gelerek bu konuda bir taraftan farkındalık oluşturan MTSO Takımı, diğer taraftan kentin tanıtımına da katkı sağlıyor. Takımın bu gayreti Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından takıma 1 ay boyunca kullanmaları üzere verilen 10 adet bisiklet ile ödüllendirildi.


Mersin’de ilk pedalı MTSO çevirdi

Mezitli Belediyesi’nden MTSO takımına destek
Yarışmayla bu sene tanışan Mersin’de ilk pedalı MTSO Takımı çevirdi. Oldukça iddialı olan takım üyeleri bir taraftan düzenledikleri toplu bisiklete binme organizasyonları diğer taraftan evden işe gelirken bireysel olarak kullandıkları bisikletleriyle Mersin’in adını 50 Avrupa şehrinde güçlü şekilde duyurma mücadelesi veriyor. Personelin yanı sıra MTSO Yönetiminden de organizasyona destek var. Akşam saatlerinde yönetim kurulu üyeleri sahilde bisiklet sürdü. Bisiklet kullanma etkinliği önümüzdeki günlerde de devam edecek.
Mezitli Belediyesi ise MTSO’ya yarışma boyunca kullanabilecekleri 10 tane bisiklet verdi. Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ECC Mersin Koordinatörü M. Kemal Uçar ve MTSO Genel Sekreter Yardımcısı Ezgi Biçer Uçar’ın başkanlığındaki MTSO Takımına bisikletleri bizzat kendisi verdi.

Telefonuna Naviki uygulamasını indir sen de katıl
Avrupa Bisiklet Yarışmasıyla 1-31 Mayıs tarihleri arasında en çok bisiklet kullanan Avrupa Kentleri belirlenecek. Çevreci ve sağlıklı bir ulaşım farkındalığı yaratmayı hedefleyen bu etkinlik ile kent sakinlerinin bisiklet kullanım alışkanlıklarının arttırılması sağlanırken, aynı zamanda Mersin’in uluslararası platformlarda tanıtımı yapılmış olacak. 1 ay boyunca kullanılan güzergahların tespiti ile Mersin Kenti ısı haritası çıkartılacak ve bu doğrultuda Mersin bisiklet yollarının düzenlenmesinde bu veriler esas alınacak.
Cep telefonuna ücretsiz Naviki uygulamasının indiren tüm bisiklet kullanıcıları kayıt sürecini tamamlayarak yarışmaya destek verebilecek.
Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Kent Konseyi koordinasyonunda yürütülen organizasyona, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Deniz Ticaret Odası, MIP ve ilçe belediyeler de destek oluyor.
Türkiye'den ise sadece iki şehir var. Birisi geçen sene de katılmış olan İzmir ve bir diğeri de yarışma ile bu yıl tanışan Mersin.
Telefonuna Naviki uygulamasını indir sen de bu tanıtıma katıl. Bisikletini sürerken konumunu açmayı ve yolculuğunu kaydetmeyi sakın unutma.
Katılımın ücretsiz olduğu bu etkinlik hakkında detaylı bilgi için www.eccmersin.com adresini  veya organizasyonun sosyal medya hesabı www.facebook.com/eccmersin'i ziyaret edebilirsiniz.



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER