Kamuoyuna Duyuru... 19.12.2015 tarihinde yayınlandı

Hafta içinde bazı basın yayın organlarında yer alan, ‘Mersin Limanı’nda iş adamlarını canından bezdiren sıkıntıların çözümü için Mersin Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerinin limana çıkartma yaparak işletici firma MIP yetkililerine çözüm baskısı yaptığı’ yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Kamuoyuna Duyuru...

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yetkileleri MIP Yetkilileriyle geçtiğimiz hafta içinde bir araya gelerek limandaki çalışmaların daha hızlı ve etkili ilerlemesi adına işbirliği yöntemlerini görüşmüş olup atılacak ortak adımlar ve gerçekleştirilecek ortak lobi faaliyetleri üzerinde durmuştur. Ziyarette amaç kesinlikle bir baskı unsuru oluşturmak değildir. Her iki kurum çalışmalarını uyum içinde sürdürmekte olup ortak sorunlara ortak çözüm arayışı içerisindedir.

Kamuoyuna önemle duyurulur.