MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Birlik ve beraberlik olmadan güçlü bir toplum olamayız 17.08.2018 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. “Birlik ve beraberlik olmadan güçlü bir toplum olamayız” diyen Kızıltan, bayramların bu birlikteliğin sağlanmasındaki önemli rolüne dikkat çekti.


Birlik ve beraberlik olmadan güçlü bir toplum olamayız

Kızıltan mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Bayramlarımız insanlar arasında yardımlaşmayı, dayanışmayı ve hoşgörüyü arttıran; birlik ve beraberliğin tüm güzelliklerini yaşadığımız zamanlardır. Birlik ve beraberlik olmadan güçlü bir toplum olamayız. Geleneksel olarak tüm ailenin bir arada bulunduğu bayramlarımız insanların daha çok yakınlaşmasına, toplumun temeli ve harcı olan karşılıklı sevgi ve saygının artarak yaşanmasına vesile olan zamanlardır.

Mersin iş dünyası olarak; bireylerin aynı düşünce ve değerlerde buluşmalarına vesile olan, gönülleri yakınlaştırarak, kişisel çekişmelerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yaşanmasına olanak sağlayan Kurban Bayramı’nın, sosyal yardımlaşma ve dayanışmamızın zirveye çıktığı günler olmasını temenni ediyoruz.  

Bu kutsal günlerin sadece milletimize değil, barışa ve huzura her zamankinden daha çok ihtiyacı olan tüm dünya uluslarına huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz.  Çevremizde dili, dini, ırkı ne olursa olsun ihtiyacı olan insanlara kucağımız ve gönlümüzü her zamankinden daha çok açalım. Bilelim ki veren el alan elden üstündür.

Bu vesile ile Mersin iş dünyasının, tüm Mersinlilerin ve milletimizin Bayramını kutluyor, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olarak vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram diliyoruz.
Kurban Bayramınız kutlu olsun.”
 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER