MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Avrupa Filmleri Haftası Mersin’de  31.08.2023 tarihinde yayınlandı

Gişelerde bulamayacağınız Avrupa filmleri, Avrupa Filmleri Haftası’nda, AB Bilgi Merkezleri’nin desteğiyle, 10 ilde farklı tarihlerde Türkiye’de izleyiciyle buluşacak.


Avrupa Filmleri Haftası Mersin’de 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Mersin AB Bilgi Merkezi koordinasyonunda, AB üye ülkelerinin Türkiye Büyükelçilikleri ve AB Delegasyonu tarafından seçilen 16 Avrupa filmi, 22-28 Eylül’de Mersin Palm City AVM Cinemarine’de halka açık ve ücretsiz olarak gösterime girecek.
Avusturya’dan “Oskar ve Lilli”, Belçika’dan “Molenbeek’in Tanrıları”, Bulgaristan’dan “Sonsuz Bahçe”, Estonya’dan “Eczacı Melchior”, Finlandiya’dan “Aurora”, Fransa’dan “En Başarılı Prodüksiyon”, Almanya’dan “Rabiye Kurnaz George W. Bush’a Karşı”, İrlanda’dan “Amber’le Çıkmak”, İtalya’dan “İyiyim”, Letonya’dan “Evlilik Hayatım”, Litvanya’dan “Koşucu”, Malta’dan “Luzzu”, Hollanda’dan “Vahşi Amsterdam”, Polonya’dan “Bir Daha Asla Kar Yağmayacak”, İspanya’dan “Kız Öğrenciler” ve İsveç’ten “Faili Meçhul” filmlerinin biletlerini 13 Eylül 2023 tarihi itibariyle Mersin Palm City AVM Cinemarine gişelerinden ücretsiz temin edebilirsiniz.
 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER