MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı kutlu olsun... 01.05.2018 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, girişimciler, işveren ve çalışan emekçilerin büyük bir aile olduğuna dikkat çekerek, hep birlikte huzur içinde üretip kentin büyümesine katkı sağlamak istediklerini söyledi. 


1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı kutlu olsun...

Kızıltan'ın 1 Mayıs mesajı şöyle: 

"1 Mayıs’ın Türkiye’ye geçmişte olduğu gibi kavga  ve yapay ayrışmalar değil, huzur ve umut getirmesini diliyoruz. Her iş veren aynı zamanda bir emekçidir. Her emekçi bir gün iş veren olabilir. Girişimciler, işverenler ve çalışan emekçilerimizle hepimiz bir aileyiz ve huzur içinde çalışmak, üretmek ve ülkemizin, kentimizin büyümesine katkı sağlamak istiyoruz. ​

Coğrafyamız ve küresel ekonomi zorlu bir dönemden geçiyor. Bu dönemde, Türkiye’de  kültürümüzde tarih boyunca olmamış yapay sınıf farklıları yaratmak değil, birlik ve beraberliğin mesajlarını vermek gerekiyor.  Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olarak Mersin ekonomisine hizmet eden, alın terlerini bu kent için akıtan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını kutluyor, ülkemizde ve kentimizde demokrasinin ve dayanışmanın artmasına vesile olmasını diliyorum.


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER