Avrupa İşletmeler Ağı Sektörel İş Birliği Profilleri / Enterprise Europe Network's Sectoral Business Profiles

Avrupa İşletmeler Ağı Mersin İrtibat Ofisi tarafından seçilerek sektörlere ayrılan iş birliği profilleri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. / Sectoral business profiles (offers&requests) which are organized by Enterprise Europe Network - Mersin Contact Point are shown below.

Sayın Üyemiz,

Ticari faaliyetlerinize destek olmak amacıyla Avrupa İşletmeler Ağı(AİA) Mersin İrtibat Ofisi tarafından Avrupa İşletmeler Ağı'nda yayınlanan iş birliği profilleri seçilerek sektörler halinde aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. İlgili sektörü seçtikten ve ilgilendiğiniz iş birliği profilini işaretledikten sonra iş birliğinizi başlatmak için gerekli olan bilgi formunu doldurabilirsiniz.

Talebiniz, konusuna göre ilgili AİA Uzmanına ulaşmaktadır. İlgili AİA uzmanı talebinizle alakalı tarafınızla en kısa sürede iletişime geçecektir.

Avrupa İşletmeler Ağı
Mersin İrtibat Ofisi

Sektörel İş Birliği Profilleri (Teklifler ve Talepler)

Dear Member,

Sectoral business profiles (offers&requests) which are organized by Enterprise Europe Network - Mersin Contact Point to support your commercial activites are shown below. After selecting the relevant sector, please select the profile and fill the required fields in the form.

Your application will be directed to EEN Expert according to the subjects.

Enterprise Europe Network
Mersin Contact Point

Sectoral Business Profiles (Offers and Requests)