MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Ulu Önder Atatürk’ü saygı ve özlemle anıyoruz 09.11.2016 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78. Yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları söyledi:


Ulu Önder Atatürk’ü saygı ve özlemle anıyoruz

“Tüm yaşamını milletin bağımsızlığı, vatanın bölünmezliği, ülkenin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması uğruna sürdürdüğü mücadelelere adamış Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 78. yılında saygı ve özlemle anıyoruz.
Aziz Atatürk’ün Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırma mücadelesi, birlik ve beraberliğimizin korunması ilkesi dün olduğu gibi bugün de hepimizin önceliğidir. Türk iş dünyası olarak bu ilkeden hareketle, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin de koyduğu 2023 Hedeflerini benimseyip ülkemizin ismini Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında dünyanın en güçlü 10 ekonomisi arasına yazdırmakta kararlıyız. Hedeflerimizden sapmamız için içeriden ve dışarıdan önümüze engeller elbette çıkarılacaktır. Ancak Türk halkı, Türk iş dünyası azim ve kararlığından ödün vermeden yoluna devam edecektir. Türkiye'mizi daha ileri hedeflere ulaştırmak için çabamız artarak sürecektir.
İş dünyası olarak ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı yineleyerek, ülkemizi daha güçlü, daha zengin bir ülke haline getirme yolunda atılan her adımın, Atatürk'ün aziz hatırasına en anlamlı saygı olduğuna inanıyoruz.

Bu vesileyle başta Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere dün olduğu gibi bugün de vatanın bölünmezliği uğrunda canını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.”


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER