MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Türkiye Perakendeciler Federasyon Başkanı MTSO’yu ziyaret etti 17.07.2014 tarihinde yayınlandı

Türkiye Perakendeciler Federasyon Başkanı Mustafa Altunbilek ve Çukurova Perder Başkanı Cahit Kaplaner Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kasım Tanrıöver ile Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Zeper hazır bulundu.


Perakende sektörünün sorunlarının konuşulduğu ziyarette sektörün öneminde değinen Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, "Sektörle ilgili olarak Yönetim Kurulu'ndan İbrahim arkadaşımız da burada. Bizler sektörler ne isterse onunla ilgili plan yapıp, Eğitim ve Kalkınma Vakfımız kanalıyla etiğim ve alt yapı sağlamaya çalışıyoruz. Talep edilen her konuya Oda olarak her zaman desteğe açığız" dedi.

Ziyarette konuşan Türkiye Perakendeciler Federasyon Başkanı Mustafa Altunbilek, “Üyelerimizin kendini geliştirmesi sektörde başarılı olmaları için çok gerekli bir husus. Önce kendi vizyonlarını geliştirip daha sonra eğitimler ile çalışanları geliştirmeleri gerekli. Bu işin meslek olabileceği çalışanlara anlatılıp profesyonelleşme yoluna gidilmeli. Ayrıca üyelerimizi birlik beraberlik adına bir araya getirip ortak kararlar almalıyız” diye konuştu.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Zeper ise “Rakiplerin ne yaptığından ziyade bizim ne yaptığımız kendimizi ne kadar güncelleyip, geliştirdiğimiz önemli. Eğer yerimizde sayarsak rakiplerimizin bizi geçmesi için fazla çaba sarf etmesine gerek kalmaz. Hepimiz aynı gemideyiz. Birliktelik sağlayıp ortak kararlar ile stratejiler geliştirmeliyiz” ifadesinde bulundu.

 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER