MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MYK Sınavları devam ediyor  02.09.2020 tarihinde yayınlandı

Nitelikli ve belgeli iş gücünün artırılması adına düzenlenen Mesleki Yeterlilik Sınavları (MYK), Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MTSO) da yürütücü ortaklarından olduğu Mahir Eller Projesi kapsamında devam ediyor. Çelik Kaynakçısı (Seviye 3) MYK teorik sınavları ile Sorumlu Emlak Danışmanlığı (Seviye 5) alanındaki eş zamanlı sınavlar, MTSO’da, Covid-19 tedbirleri kapsamında, sosyal mesafe gözetilerek düzenlendi.


MYK Sınavları devam ediyor 

MTSO’nun yürütücü ortaklarından olduğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonu ve TEPAV iş birliği ile yürütülen Mahir Eller Projesi kapsamında gerçekleştirilen MYK Sınavları devam ediyor. Covid-19 tedbirleri kapsamında, sosyal mesafe, düzenli dezenfekte işlemleri ve koruyucu ekipmanlar sağlanarak gerçekleştirilen sınavlara, Oda üyesi firma çalışanları ile bireysel başvuru sahipleri katıldı. Sınav takvimi, adayların uygulama becerilerinin ölçüleceği performans sınavları ile devam edecek. 
Çelik Kaynakçısı (Seviye 3) MYK teorik sınavları, MTSO Belgelendirme kuruluşu ve proje ortağı Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşlarından (YBK), YFM Personel Sınav ve Belgelendirme Merkezi tarafından gerçekleştirildi. Eş zamanlı olarak, projenin yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşlarından TOBB MEYBEM koordinasyonunda ise Sorumlu Emlak Danışmanlığı (Seviye 5) alanındaki Mesleki Yeterlilik (MYK) teorik ve performans sınavları düzenlendi. Sınavlara, Oda üyesi firma temsilcilerinden 20 aday katıldı. Proje kapsamında ücretsiz belgelendirme faaliyetleri devam etmektedir.



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER