MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO, Perakende Zirvesi yapmaya hazırlanıyor 19.04.2023 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) perakende sektörünün ilgili komiteleri bir araya gelerek, güncel gelişmeleri sektöre ulaştırmayı hedefledikleri ‘1. Mersin Perakende Zirvesi’ yapmayı planlıyor. 25 Mayıs tarihinde gerçekleştirilmesi düşünülen zirveyle, bir taraftan dijital perakendeciliğin temel başarılı faktörleri ve online pazaryerleri yer alıyorken, diğer taraftan geleneksel perakendeciliğin değişen rekabet koşullarına nasıl ayak uydurduğu irdelenecek. Katılımcılarla ulusal ve bölgeselde başarı örnekleri de paylaşılacak. 


MTSO, Perakende Zirvesi yapmaya hazırlanıyor

Konu ile ilgili bilgi veren MTSO 12 No’lu Mobilya, Halı ve Ev Eşyası Meslek Komite Meclis Üyesi Dr. Osman Kiper, “Bu zirve, bölgedeki firmaların perakende sektöründeki ülkemiz ve dünyadaki gelişmeler ile trendleri daha detaylı ve ilk ağızdan dinlemelerini, başarı örneklerini sektörün yerel paydaşları ile buluşturmayı hedeflemektedir” dedi. 
Zirvede, MTSO 6, 7, 8, 9, 11, 12 ve 29 No’lu Meslek Komiteleri ile Mersin Perakedenci İş Adamları Derneği (MEPİAD) ile güç birliği yaptığına değinen Kiper, “Örnek bir işbirliği modeli ile MTSO üyelerimizi çok ses getireceğine inandığımız bir etkinlikte buluşturacağız. Arçelik, Trendyol, Doğtaş gibi firmaların üst düzey yönetici ve CEO’larının katılacağı için katılım yoğun olacak, bu nedenle önceden kayıt yaptırmakta fayda var” diyerek, katılmak isteyenleri uyardı. 

Zirve öncesi düzenlenen toplantıya katılan komite üyeleri arasında; 7 No’lu Parekende No’lu Gıda ve Muhtelif Ticaret Meslek Komite Başkan Yardımcısı Kamuran Demir ve Meclis Üyesi İ. Mehmet Hasancaoğlu, 8 No’lu Dayanıklı Tüketim Malları Meslek Komite Başkanı Hasan Yılmaz ile Komite Üyesi Mehmet Sait Doğan, 9 No’lu Bilgisayar, Elektrik, Elektronik, Telekominikasyon ve Büro Cihazları Meslek Komite Başkanı Mustafa Ümit Yağcı ve Başkan Yardımcısı Enver Ekin, 11 No’lu Tekstil Konfeksiyon ve Ayakkabı Ticareti Meslek Komite Başkanı Mehmet Gökhan, Başkan Yardımcısı Mehmet Önder Usta ve Meclis Üyesi Özcan Demir, 12 No’lu Mobilya, Halı ve Ev Eşyası Meslek Komitesi Üyesi İsa Esat Duran ve Meclis Üyesi Osman Kiper, 29 No’lu Kırtasiye, Matbaa, Reklam Ajansları ve Basın Yayın Hizmetleri Meslek Komite Meclis Üyeleri Görkem Aksoy ve Hasan Söyümüz yer aldı.
 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER