MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO AB Bilgi Merkezi, eğitimleriyle gençlerin dijital kapasitesini artırıyor 03.05.2023 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) AB Bilgi Merkezi ev sahipliğinde "Tasarım, İçerik ve Marka Çalıştayı" düzenlendi. 


MTSO AB Bilgi Merkezi, eğitimleriyle gençlerin dijital kapasitesini artırıyor

MTSO dijitalleşen ticarete gerek mevcut şirketlerin gerekse sektöre yeni başlayacak gençlerin daha hızlı ayak uydurabilmesi adına dijitalleşme odaklı eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda e-ticaret ve sosyal medya kullanımına yönelik tasarım, içerik ve marka gibi başlıklarda üye firmaların çalışanları ile yöneticilerinin dijital kapasitelerini geliştirmek adına Sertifikalı Tasarım İçerik ve Marka Çalıştayı düzenlendi. Eğitim çerçevesinde Marka ve Strateji Yöneticisi Deniz Doğrusöz, 18-29 yaş arasındaki kursiyerlere iki gün boyunca e-ticaret ve sosyal medyada dijital araçların kullanımı; dijital medya içeriklerinin üretilmesi ile yeni nesil ve ileri düzeyde marka oluşturup büyütme, bu markayı verimli şekilde yönetebilme konularında teorik ve pratik eğitimler verdi. 
Eğitim çerçevesinde MTSO Hukuk Müşaviri Dilek Kurtuluş da katılımcılarla marka ve patent konusunda hukuksal bilgiler paylaştı

Kızıltan: “Tasarım ve marka çok önemli”
Eğitimde gençleri yalnız bırakmayan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, iş hayatında marka ve tasarımın önemine dikkat çekti. “Güzel tasarım yaparsınız ama markalaşma olmazsa bunun ticarileşmesi zorlaşır” diyen Kızıltan, iki kavramın birbirini desteklemesi gerekliliğini vurguladı. Bu nedenle verilen eğitimi önemli bulduğunu belirten Kızılan, “MTSO olarak gençlerimizin en iyi şekilde eğitilmesini ve iş hayatına hazırlanmasını istiyoruz. Bu tür eğitimlerimiz her dönem olduğu gibi önümüzdeki süreçte de devam edecek” ifadelerini kullandı. “Gözlerinizde umut görüyorum ve umarım en kısa zamanda bu umutlarınız gerçek olur” diyen Kızıltan sözlerini başarı dilekleriyle tamamladı. 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER