MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Dijital Akademiyle adım adım ‘Yeni Nesil Dijital Girişimcilik’ 08.05.2023 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Mersin Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde düzenlediği Dijital Akademi ile üyelerinin ve gençlerin, dijital teknoloji deneyimini iyileştirmeyi ve daha etkin hizmet verebilmelerini hedefliyor.


Dijital Akademiyle adım adım ‘Yeni Nesil Dijital Girişimcilik’

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile Mersin Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde 8-24 Mayıs günleri arasında ‘Dijital Akademi - Yeni Nesil Dijital Girişimcilik Eğitim Programı’ düzenleniyor. Program kapsamında ‘Dijital Pazarlama, Sosyal Medya Uzmanlığı ve E-Ticaret’ ana başlıkları altında çeşitli teorik ve uygulamalı eğitimler verilecek. Eğitim programıyla, Oda üyelerinin ve gençlerin, elektronik ortama taşınan yaşam pratikleri ile ortaya çıkan yeni nesil ticaret konuları özelinde bilgilendirmesi ve dijital becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Dijital Pazarlama, Sosyal Medya Uzmanlığı ve E-Ticaret ana başlıkları altında teorik ve uygulamalı eğitimler yaklaşık iki hafta sürecek. Her bir ana başlıkta ‘Tasarım ve İçerik’ üretilmesine ilişkin ilgili konulara da yer verilecek olup, eğitim programlarını tamamlayan kişilere sertifika verilecek.

Sektörün uzmanlarının anlatımıyla gerçekleşecek olan programın ilk eğitimi, e-ticaret oldu. Katılımcılar 3 gün boyunca e-ticaret konularında bilgilendirilecek. Eğitimler önümüzdeki günlerde de devam edecek. 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER