MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Depremzede vatandaşların iş gücüne katılımı için işbirliği protokolü imzalandı 22.03.2023 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Mersin İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında ‘Yeni Umutlar Projesi İşbirliği Protokolü’ imzalandı.


Depremzede vatandaşların iş gücüne katılımı için işbirliği protokolü imzalandı

MTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin İş Kurumu İl Müdürlüğü adına İl Müdürü Mustafa Kutlu’nun imzaladığı protokol ile Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkisi altına alan deprem sonrası Mersin’e yerleşen depremzede vatandaşların işgücüne katılması, hayatlarının idamesi ve rehabilitasyonlarına katkı sağlanması amacıyla işe yerleştirme sürecinin işbirliği halinde yürütülmesi hedeflendi. Protokol kapsamında MTSO üye firmaların iş gücü talebini ve açık iş sayısını İŞKUR’a iletirken Mersin İŞKUR İl Müdürlüğü ise tespit edilen afetzedelerden yetkinliklerine uygun olarak ilgili firmalara yönlendirecek. Protokolün süresi ise bir yıl olarak belirlendi. 
MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aktoğ ve TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayla Harp’in de katıldığı törende protokolün hayırlı olması dilekleri iletildi.  İlk günden itibaren gerek deprem bölgesine gerekse deprem sonrasında Mersin’e gelen depremzedelere Oda olarak her konuda destek verdiklerini hatırlatan Kızıltan, bundan sonrasında da ihtiyaç duyulan her alanda destek vermeye hazır olduklarını söyledi. 
 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER