MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Atölye1886'ya Ödül 06.10.2022 tarihinde yayınlandı

Rota Business Dergisi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Mersin İş ve Ekonomi Ödülleri Töreni'nde Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Hizmet Binası bünyesinde faaliyet gösteren, KOBİ'lerin dijital dönüşümüne katkı sunan Endüstriyel Tasarım ve KOBİ Danışmanlık Merkezi'ne (Atölye1886) de ödül verildi.


Atölye1886'ya Ödül

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ile Meclis Başkanı Hamit İzol, 3. Rota Business Mersin İş ve Ekonomi Ödülleri Gecesi’ne katıldı. Rota Business Genel Yayın Yönetmeni Esat Durak ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in açılış konuşmaları sonrası başlayan törende ödüller sahiplerini buldu. 
Gecede KOBİ’lerin dijital dönüşümüne destek için MTSO bünyesinde faaliyetini sürdüren Endüstriyel Tasarım ve KOBİ Danışmanlık Merkezi’ne (Atölye1886) Jüri Özel Ödülü verildi. Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’a ödülü Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli takdim etti. Ödül sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Kızıltan, Mersin için önemli bir tesisin ödül aldığını belirterek, “Bu oluşumda MTOSB de bizim ortağımız. Geçen yıl Model Fabrika ödül almıştı ve orada da birlikte çalışmıştık. MTSO ve MTOSB olarak el ele Mersin iş dünyasını geliştirmek için birlikte çalışıyoruz” dedi. 
Gecede; Sanayi Ödülü Sertel Vida’ya, İhracat Ödülü Başhan Tarım’a, Lojistik Ödülü Martur Dryport’a, Turizm Ödülü Noax Hotel’e, Marka Ödülü Greenwind’e, Ar-Ge İnovasyon Ödülü Seomak Teknoloji’ye, Girişimcilik Ödülü Pamukköy Yumurta’ya, Bilişim Teknolojileri Ödülü Chomar Antivürüs’e, Kültür Sanat Ödülü Mersin Müzik Festivali’ne, Sağlık Ödülü Alzheimer Derneği’ne, Eğitim Ödülü Uğur Okulları’na, Çevre Ödülü İz Pelet’e, Spor Ödülü ise MİY’e verildi. Jüri Özel Ödülleri ise; Atölye1886’ya, Kanun Virtüözü Ahmet Baran’a 
Ressam Nazife Bilgin Hazar ile Zihinsel Engelliler Okulu Selin Ünaldı’ya takdim edildi. 
Gece, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER